Programa ànima

“L’únic viatge impossible és el que mai comences”, Tony Robbins.

Posem al teu abast una metodologia holística i multidisciplinar per acompanyar-te en el procés de transformació cap al teu millor “jo”. Ens adaptem a tu perquè cada persona és única i té necessitats diferents. Tu marcaràs els teus objectius i seràs el teu motor cap al canvi. A Programa Ànima posem la persona al centre amb la finalitat de millorar la teva qualitat de vida a través del coneixement de tu mateix. Cal que mirem cap endins per a projectar-nos cap a fora.

Com ho fem?

Et proposem un pla de tres mesos repartit en un total de 6 sessions. A cadascuna d’aquestes sessions incorporem els elements necessaris i et proporcionem eines i estratègies per a l’assoliment del teu objectiu.

En aquestes sessions treballem, tots aquells aspectes de la nostra vida que influencien directament en la nostra manera de ser i de fer.

El programa està pensat per a fer sessions grupals de no més de 6 persones per a poder oferir un tracte personalitzat i perquè al mateix temps considerem que el treball en grup genera unes sinergies que faciliten i afavoreixen l’òptim desenvolupament del programa.

No obstant, si necessites un assessorament personalitzat per un tema concret explica’ns el motiu de la teva consulta i contactarem amb tu.

Quan ho fem?

Realitzem dues sessions cada mes durant 3 mesos. La setmana que no fem sessió és pensada per a treballar individualment els diferents temes proposats i tractats en connexions virtuals amb nosaltres. Aquests exercicis es posaran en comú a la setmana següent. Cadascun d’aquests plans de transformació de Programa Ànima els fem coincidir amb el principi de cada trimestre:

 

  • 1er. Gener, febrer i març.
  • 2on. Abril, maig i juny.
  • 3er. Juliol, agost i setembre.
  • 4rt. Octubre, novembre i desembre

On ho fem?

Les sessions són majoritàriament online i també en fem alguna de presencial a la Natura. D’aquesta manera podem arribar a tothom, facilitant l’accessibilitat al programa i superant la barrera que suposa la distància.