Qui som

L’interès pel benestar de les persones, les seves emocions, pensaments i conducta sempre han estat un motor a la nostra vida, tan a nivell personal com professional.

Al llarg dels anys hem anat adquirint experiència i descobrint que el més impressionant i il·lusionant de tot és que l’ésser humà sempre ens sorprèn, així com també ho fa la Natura amb la seva generositat i saviesa. El nostre amor per ella ens ha portat a voler transmetre la importància d’estar-hi connectats.

La nostra formació en psicologia, recursos humans, grafologia i sinergologia, es fusiona amb una vessant artística, d’harmonització d’espais, arteràpia, i uns coneixements amplis sobre alimentació i hàbits saludables.

És la suma de diferents àmbits de formació que es complementen de forma natural els uns amb els altres.

Aquesta experiència i la nostra passió han fet possible la creació d’aquest projecte holístic que volem compartir amb tu. Un projecte de qualitat que t’encoratgi a estimar-te més, a perdre la por i a confiar més en tu mateix.

Un bon punt de partida ben curiós és que totes dues ens diem Sílvia, nom que prové del llatí i significa “procedent del bosc”, fet que ens agrada i és un comú denominador a les nostres vides. El món és ple de començaments curiosos i sorprenents casualitats…

 

Fotografia: Oscar penelo

Sílvia Grau

Founder